Yogitri Ayurveda Hair Water

Ayurveda haarverzorging

Helpt tegen haaruitval, bevordert de haargroei en verzacht de hoofdhuid.

Inhoud: 50 gram
Gebruiksaanwijzing: Om het haarwater te maken, voegt men 1/2 theelepel kruidenmengsel toe aan circa 10ml kokend water, goed roeren en daarna laten afkoelen. Indien men te weinig kruidenmengsel gebruikt om het haarwater te maken dan is de werking van het haarwater minder effectief. Het haarwater moet men zachtjes op de hoofdhuid masseren. Indien men te hard inwrijft, kan men daardoor de haren uit trekken. Nat haar is zwaarder dan droog haar en is moeilijk vast te houden door de haarwortel. Na de hoofdhuidmassage verzacht de hoofdhuid en haar functie wordt verbeterd voor snelle haargroei.

Bij dagelijks gebruik van het Haarwater versnelt de haargroei op de kale plekken (inhammen) op het voorhoofd en op de kruin. Het Haarwater werkt uitstekend tegen haarprobleem zoals dun haar, roos, vet haar, jeuk, sterke haaruitval en kaalheid. Haren kunnen gewassen worden na een behandeling van circa 10 minuten.

Ingredienten: Phyliantus emblica, Eclipta prostrata, Acacia concinna, Terminalia chebula, Terminalia belerica, Centella Asiatica, Lawsonia alba, Nardostachys Jatamansi.

Niet om in te nemen.

.
Yogitri Ayurveda Hair Water.
!